Per pirmas 45 minutes dvikovoje nepristigo pavojingų išpuolių ir taiklių smūgių – pirmieji į priekį išsiveržė šeimininkai. 20-ąją minutę Klaudijus Upstas prasiveržė dešiniuoju kraštu ir baudos aikštelėje surado Lazarą Sajčičių, kuris vienu lietimu pamušė kamuolį į vartus.

Žalgiriečiai 35-ąją minutę atstatė pusiausvyrą. Mathiasui Oyewusi neleido pasižymėti ir virpstas, ir Ignas Plūkas, tačiau užsitęsusio išpuolio metu po perdavimo iš dešiniojo krašto smūgiu galva pasižymėjo Ivanas Tatomirovičius.

Maža to, į pertrauką „Žalgiris“ žengė dar geresnės nuotaikos – 38-ąją minutę Franciso Kyeremeh reidą ir perdavimą įvarčiu pavertė M. Oyewusi, o antrą pridėto laiko minutę dar vieną tolimą smūgį sėkmingai išpildė Marko Miličkovičius.

Tai nebuvo pabaiga: 72-ąją minutę kamuolys baudos aikštelėje dėkingai atšoko Fabienui Ouregai ir prancūzas jį nukreipė į vartus.

Šio sezono „Optibet A lygoje“ 10-ąją pergalę iškovojo pastaruoju metu įsibėgėjantis ir į medalius nusitaikęs „Kauno Žalgiris“. Laikinosios sostinės komanda svečiuose 24-ojo turo akistatoje 3:0 įveikė retą triuškinamą pralaimėjimą patyrusius FA „Šiauliai“ futbolininkus.

Pirmame kėlinyje abi komandos sukūrė nedaug šansų pasižymėti. Ernesto Pilypo smūgį galva atrėmė Deividas Mikelionis, o nuo Mohamedo Bahlouli bandymo apsigynė „Optibet A lygoje“ debiutavęs vartininkas Deividas Mikelionis.

Vienintelis įvartis pirmame kėlinyje buvo pelnytas 41-ąją minutę: po pakelto kampinio Jasonas Noslinas galva pamušė kamuolį link Antono Fase, kuris efektingu smūgiu pelnė savo 4-ąjį įvartį per šešerias rungtynes.

Po pertraukos „Kauno Žalgiris“ neužtruko padvigubinti rezultato – 55-ąją minutę po pakelto kampinio Nerijus Valskis taikliai mušė galva. Tai buvo pirmasis patyrusio puolėjo įvartis sugrįžus į Lietuvą.

Tašką šiame mače padėjo dar vienas po keitimo aikštėje pasirodęs žaidėjas. 82-ąją minutę Sethas Sincere'as sulaukė dėkingo perdavimo baudos aikštelėje ir taip pat atsidarė įvarčių sąskaitą. Šiauliečiai galėjo sušvelninti rezultatą, bet gera proga nepasinaudojo Ernestas Pilypas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją