„Manchester City“ jau 4 min. pateko į nokdauną, kai kamuolį į savo vartus nukreipė Johnas Stonesas.

21 minutę po Joachimo Anderseno tikslaus smūgio svečiai jau pirmavo 2:0.

Tačiau antrame kėlinyje „Man City“ įjungė aukštesnę pavarą ir įrodė savo pranašumą.

53 minutę pirmąjį savo komandos įvartį pelnė Bernardo Silva, o vėliau prasidėjo norvego Erlingo Haalando šou.

62 minutę jis išlygino rezultatą, dar po 8 minučių išvedė savo komandą į priekį, o 81 minutę pelnė savo trečią įvartį ir įtvirtino „Man City“ pergalę.

Gerokai mažiau rūpesčių turėjo „Liverpool“ ekipa. Anglijos vicečempionai vien per pirmas 45 minutes pelnė 5 įvarčius, o antrame kėlinyje pridėjo dar 4.

Prie pergalės „Premier“ lygoje dviem įvarčiais prisidėjo Roberto Firmino ir Luisas Diazas, po kartą pasižymėjo Harvey Elliottas, Trentas Alexanderis-Arnoldas, Virgilas van Dijkas bei Fabio Carvalho, o vieną įvartį į savo vartus pelnė svečių gynėjas Chrisas Mephamas.

Kitose turo rungtynėse ketvirtą pergalę iš eilės iškovojo Londono „Arsenal“. „Kanonieriai“ dramatiškai 2:1 (0:0) įveikė Londono „Fulham“ futbolininkus.

Pirmasis kėlinys baigėsi be įvarčių, tačiau antrojo pradžio po grubios Gabrielio klaidos pasižymėjo „Fulham“ puolėjas Aleksandras Mitrovičius.

Visgi 64 minutę rezultatą išlygino Martinas Odegaardas, o 85 minutę kaltę išpirko Gabrielis, po kampinio išplėšęs komandai pergalę.

Tuo metu „Chelsea“ rungtynėse su „Liecester City“ nuo 28 min. žaidė mažumoje, bet vis tiek šventė pergalę 2:1 (0:0).

Nugalėtojams abu įvarčius pelnė Raheemas Sterlingas (47 ir 63 min.), o svečių gretose tiksliu smūgiu 67 minutę pasižymėjo Harvey Barnesas.

„Premier“ lygos 4 turo rungtynėse „Brighton“ 1:0 įveikė „Leeds“ ekipą, o „Brentford“ ir „Everton“ akistata baigėsi lygiosiomis 1:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją