„Chelsea“ futbolininkai patyrė košmarą išvykoje. Thomaso Tuchelio kariauna 0:3 turėjo pripažinti „Leeds United“ komandos pranašumą.

„Aristokratai“ pradėjo byrėti sužaidus pusvalandį, kai apmaudžiai suklydęs vartininkas Edouardas Mendy leido pirmąjį įvartį įmušti Brendenui Aaronsonui.

37-ąją minutę rezultatą smūgiu galva padvigubino Rodrigo, o 69-ąją minutę svečius šokiravo dar vienas įvartis – paskutinį smūgį sudavė Jackas Harrisonas.

„Mėlynieji“ mačą baigė dešimtyje. Vidurio gynėjas Kalidou Koulibaly 84-ąją minutę išvydo prieš save antrąją geltoną kortelę ir buvo išvarytas iš aikštės.

Rezultatyviame trileryje po tašką pasidalino „Manchester City“ ir „Newcastle“ komandos, kurios Niukasle išsiskyrė 3:3.

Svečius jau 5-ąją minutę į priekį išvedė Ilkay'us Gundoganas, bet Miguelis Almironas ir Callumas Wilsonas dar pirmajame kėlinyje persvėrė rezultatą, o Kieranas Trippier 54-ąją minutę baudos smūgiu pelnė trečiąjį „Newcastle“ įvartį.

Pepo Guardiolos auklėtiniai nepasidavė ir sugebėjo išplėšti lygiąsias – 60-ąją ir 64-ąją minutėmis pasižymėjo Erlingas Haalandas ir Bernardo Silva.

Kitose sekmadienio rungtynėse „Brighton“ svečiuose 2:0 pranoko „West Ham United“ ekipą ir pasiuntė ją į turnyrinės lentelės dugną. Po trijų turų pirmauja vienintelė taškų dar nepraradusi Londono „Arsenal“ komanda.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją