Dortmundo ekipa į priekį išsiveržė jau per pridėtą pirmo kėlinio laiką, kai smūgiu iš baudos aikštelės prieigų pasižymėjo Julianas Brandtas.

Antrąjį įvartį „Borussia“ ekipai dar vienu smagiu tolimu šūviu 77 min. pelnė Raphaelis Guerreiro.

Kai jau atrodė, kad pergalė ranka pasiekiama „Werder“ futbolininkai pakilo į lemiamą šturmą.

89 minutę atsilikimą sušvelnino nuostabų įvartį pelnęs Lee Buchananas, o 3-ią pridėto laiko minutę šeimininkus pribloškė smūgiu galva rezultatą išlyginęs Niklas Schmidtas.

Ir tai dar buvo ne pabaiga. Pergalingą įvartį tiksint paskutinėms akimirkoms po greitos kontraatakos pelnė Oliveris Burke.


Pirmą nesėkmę patyrusi Dortmundo „Borussia“ su 6 taškais smuktelėjo į šeštą vietą, tuo metu 5 taškus turinti „Werder“ ekipa rikiuojasi laipteliu žemiau.

Kitose šeštadienio rungtynėse „Mainz“ svečiuose 2:1 nugalėjo „Augsburg“, „Hoffenheim“ išvykoje 3:0 nugalėjo „Bayer Leverkusen“, „Freiburg“ 1:0 įveikė „Stuttgart“ ekipą, o „Wolfsburg“ ir „Schalke“ akistata baigėsi be įvarčių.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją