29-erių futbolininkas pasižymėjo 64 minutę. Tai buvo antrasis H. Kane'o įvartis šį sezoną Anglijos čempionate – ir 185-asis „Premier“ lygoje vilkint „Tottenahm“ ekipos aprangą.

Tokiu būdu H. Kane'as aplenkė 184 įvarčius su „Manchester City“ ekipa pelniusį Sergio Aguero ir tapo daugiausiai įvarčių su viena komanda čempionate pelniusiu žaidėju. Taip pat šis tikslus smūgis buvo 1000-asis savo aikštėje pelnytas „Tottenahm“ įvartis.


„Paskutiniai devyni ar dešimt metų su „Tottenahm“ buvo nuostabūs. Man labai patinka įvarčiai, tikiuosi, kad jų dar bus ne vienas“, – po rungtynių kalbėjo 2010 m. liepą pirmą profesionalų kontraktą su „Tottenham“ klubu pasirašęs H. Kane'as.

„Tottenham“ čempionate iškovojo antrą pergalę per trejas rungtynes ir bent trumpam pakilo į „Premier“ lygos viršūnę.

Dar vienerios 4 turo rungtynėse Liverpulio „Everton“ lygiosiomis 1:1 (0:0) sužaidė su „Nottingham Forest“ ekipa. 81 rungtynių minutę svečius į priekį išvedė Brennanas Johnsonas, tačiau 88 minutę rezultatą išlygino Demarai'us Gray'us.

Kitose rungtynėse Londono „Fulham“ 3:2 nugalėjo „Brentford“, Londono „Crystal Palace“ 3:1 įveikė „Brighton“, o „Southampton“ 2:1 palaužė „Leicester City“ ekipą.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją