Pirmajame kėlinyje daugiau kamuolį kontroliavo ir pavojų prie varžovų vartų kūrė Andriaus Skerlos auklėtiniai. 25 minutę jų iniciatyvumas pavirto rezultatu – po Hugo Figueredo pakelto kampinio galva tiksliai smūgiavo Samuelis Odeoyibo.

„Kauno Žalgiriui“ sunkiai sekėsi rasti kelių į šeimininkų baudos aikštelę, o „Hegelmann“ išlaikė aštrumą atakose. Tarp ryškesnių epizodų galima išskirti ambicingus H. Figueredo ir Lazaro Sajčičiaus smūgius, bet jiems pritrūko tikslumo be to, kelis kartus Kauno žalgiriečių vartus gelbėjo ir vartininkas Deividas Mikelionis.

Po pertraukos Roko Garasto kariauna persigrupavo ir pagerino žaidimo kokybę abiejose aikštės pusėse. „Hegelmann“ teko vis dažniau gintis, o vienas iš pirmųjų pavojaus signalų buvo Michaelo Thuique'o smūgis vartininko baudos aikštelėje – kamuolys skriejo šalia virpsto.

70 minutę „Kauno Žalgiriui“ pavyko išlyginti rezultatą. Nors Mohamedo Bahlouli smūgį vartininkas Ignas Plūkas atrėmė, bet kamuolys patogiai atšoko Antonui Fase, kuris gautą progą realizavo užtikrintai.

Likusioje rungtynių atkarpoje „žalgiriečiai“ buvo aštresni atakose – į virpstą pataikė Nerijus Valskis, padirbėti vartininką privertė ir M. Bahlouli – visgi rezultatas išliko nepakitęs.

Kitose rungtynėse FA „Šiauliai“ savo aikštėje tik lygiosiomis 2:2 (1:2) sužaidė su Telšių „Džiugu“. Šiauliečiai 26 min. išsiveržė į priekį po Danielio Romanovskio įvarčio, tačiau Telšių ekipos puolėjas Leonardo Antonio 30 min. tiksliu smūgiu nuo 11 metrų žymos rezultatą išlygino, o dar po kelių minučių efektingu pataikymu į tolimą viršutinį vartų kampą – ir persvėrė.

Vis dėlto, išsaugoti persvaros „Džiugo“ futbolininkams nepavyko. 76 min. po keitimo aikštėje pasirodęs šiaulietis Gabrielius Micevičius išprovokavo varžovų pražangą baudos aikštelėje, o „Šiaulių“ puolėjas Oleksijus Ščebetunas užtikrintu smūgiu nuo 11 metrų žymos rezultatą išlygino 2:2.

Per likusį laiką rezultatas nepakito, tad komandos pasidalino po tašką.

Standings provided by SofaScore LiveScore