Pirmadienį vakare vykusiose rungtynėse „Liverpool“ galingai startavo ir jau 2 minutę Jamesas Milneris turėjo puikią progą pasiųsti kamuolį į svečių vartus, tačiau Vicente Guaita „Liverpool“ veterano smūgį atrėmė.

Nors šeimininkai gerokai ilgiau žaidė su kamuoliu, tačiau „Crystal Palace“ gynyba gan užtikrintai tvarkėsi su jų išpuoliais, o 32 min. Londono ekipos puolėjas Wilfriedas Zaha išvengė nuošalės spastų ir išbėgęs prieš „Liverpool“ vartininką šaltakraujiškai pasiuntė kamuolį į vartus.

Pirmo kėlinio pabaigoje šeimininkų sirgalius iš vietų pakėlė komandos naujokas Darwinas Nunezas, stipriu smūgiu patikrinęs varžovų vartų konstrukcijos tvirtumą.

O 57 min. šis „Liverpool“ žaidėjas smūgiu galva patiesė ant vejos „Crystal Palace“ gynėją Joachimą Anderseną – ir paliko savo komandą mažumoje.

Vis dėlto, net ir žaisdami 10 prieš 11 „Liverpool“ futbolininkai nepasidavė. 61 min. Luisas Diazas surengė įspūdingą reidą ir tiksliu smūgiu į tolimą vartų kampą rezultatą išlygino 1:1.

Per likusį laiką „Liverpool“ atkakliai siekė išplėšti pergalę, tačiau nedaug trūko, kad paskutinėmis mačo minutėmis W. Zaha antrą kartą pasiųstų kamuolį į Anglijos vicečempionų vartus. Vis dėlto, „Crystal Palace“ puolėjui iš kelių metrų pataikyti į vartų stačiakampį nepavyko, tad galiausiai abi komandos pasidalino po tašką.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)