Įvarčių sąskaitą 15 minutę atidarė Alvaro Morata, pasižymėjęs po Joao Felixo perdavimo.

59 minutę tie patys žaidėjai sukūrė ir antrąjį įvartį, o 75 min. po dar vieno J. Felixo rezultatyvaus perdavimo tiksliu smūgiu komandos pranašumą iki trijų įvarčių padidino prancūzas Antoine‘as Griezmannas.

Beje, šis 31-erių puolėjas paskutinį kartą Ispanijos čempionate įvartį buvo pelnęs dar 2021 m. lapkričio 28 d.

Kitose rungtynėse Bilbao „Athletic“ lygiosiomis 0:0 sužaidė su RCD „Mallorca“ ekipa.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Italijos „Serie A“ 1 turo rungtynėse „Napoli“ išvykoje 5:2 (2:1) nugalėjo Veronos „Hellas“ vienuolikę.

Nors pirmą įvartį 29 min. pelnė šeimininkų atstovas Kevinas Lasagna, bet „Napoli“ dar pirmame kėlinyje ne tik išlygino, bet ir persvėrė rezultatą: 37 min. pasižymėjo Kvicha Kvaratskhelia, o 45+3 minutę svečius į priekį išvedė Victoras Osimhenas.

Tiesa, antro kėlinio pradžioje „Hellas“ išlygino rezultatą po Thomaso Henry smūgio galva, tačiau lygybė išsilaikė vos 7 minutes. 55 min. po puikios kontraatakos įvartį pelnė Piotras Zielinskis, o dar po 10 minučių Neapolio komandos persvarą padvigubino Stanislavas Lobotka.

Paskutinį tašką šiame mače padėjo 79 min. penktą įvartį pelnęs svečių saugas Matteo Politano.

Kitose rungtynėse Turino „Juventus“ savo aikštėje 3:0 (2:0) nugalėjo „Sassuolo“ ekipą. 26 min. tiksliu smūgiu pasižymėjo Angelis Di Maria, o 43 ir 51 minutėmis varžovus nubaudė Dušanas Vlahovičius.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją