Šeštadienį „Man United“ svečiuose net 0:4 nusileido kukliam „Brentford“ klubui ir Anglijos čempionate patyrė antrą nesėkmę iš eilės. Po dviejų turų „Raudonieji velniai“ „Premier“ lygoje užima paskutinę – 20 vietą.

Teigiama, kad „Man United“ trenerių štabą labai nemaloniai nustebino vienas statistikos komponentas: rungtynėse su „Brentford“ ekipa visi „Raudonųjų Velnių“ žaidėjai nubėgo tik 95,6 kilometro, tuo metu jų varžovai įveikė 109,4 km distanciją. Būtent dėl to rytinėje sekmadienio treniruotėje visiems futbolininkams teko smagiai pajudėti ir kompensuoti nenubėgtus kilometrus.

Šių metų gegužę „Raudonųjų velnių“ vyriausiuoju treneriu tapęs E. ten Hagas pareiškė, kad paskutinėse rungtynėse futbolininkai neįvykdė trenerių parengto žaidimo plano, tad esą akivaizdu, jog visiems reikia daugiau laiko praleisti treniruotėse.

„Varžovai ne tik labiau norėjo pergalės, tačiau ir efektyviai išnaudojo mūsų žaidėjų klaidas. Man asmeniškai labai nepatiko mūsų žaidimas. Prieš rungtynes su futbolininkais buvome aptarę taktinį planą, tačiau nuo pirmų minučių viskas buvo blogai. Tik nuo pačių futbolininkų priklauso, ar trenerio sumanymai aikštėje bus įgyvendinti.

Todėl žaidėjai turi prisiimti asmeninę atsakomybę už savo pasirodymą. Aš prašiau, kad aikštėje jie pasitikėtų savimi, imtųsi iniciatyvos, bet taip pat laikytųsi mūsų išankstinių susitarimų. O jie visus planus išmetė į šiukšliadėžę. Taip neturi būti“, – pareiškė futbolo specialistas iš Nydelandų.

Kitame Anglijos „Premier“ lygos ture „Manchester United“ ekipos laukia susitikimas su „Liverpool“ ekipa. Šios rungtynės rugpjūčio 22 dieną vyks Mančesterio „Old Trafford“ stadione.

Anglijos vicečempionai pirmose čemoionato rungtynėse tik lygiosiomis 2:2 sužaidė su Londono „Fulham“, o šiandien išmėgins jėgas su „Crystal Palace“ komanda.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją