Antrąsias pergales jame pasiekė „Manchester City“ ir Londono „Arsenal“ klubai, savo varžovams atseikėję net po keturis įvarčius.

Josepo Guardiolos auklėtiniai namuose 4:0 (3:0) sutriuškino „Bournemouth“ ekipą.

Svariausiai prie šeimininkų pergalės prisidėjo Kevinas De Bruyne, pasižymėjęs tiek tiksliu smūgiu, tiek rezultatyviu perdavimu.

Savo ruožtu pirmame ture dublį atlikęs Erlingas Haalandas šį kartą tenkinosi sykį asistuodamas Ilkay'ui Gundoganui.

Tuo metu „Arsenal“ taip pat savo aikštėje 4:2 (2:0) susitvarkė su „Leicester City“ kolektyvu.

Kanonierių gretose spindėjo naujokas iš Brazilijos Gabrielis Jesusas, parūpinęs du įvarčius ir du rezultatyvius perdavimus.

Po žodį tarė ir Gabrielis Martinelli bei Granitas Xhaka.

Pirmus tris taškus įsirašė Birmingamo „Aston Villa“, savo tvirtovėje 2:1 (1:0) atsilaikiusi prieš Liverpulio „Everton“.

Steveno Gerrardo treniruojamai komandai po įvartį pasiūlė Danny Ingsas ir Emiliano Buendia.

Tuo metu tikrą pažeminimą patyrė savo veido niekaip nerandantis „Manchester United“ klubas.

Jei pirmame ture prie savų tribūnų 1:2 suklupo prieš „Brighton“, tai šį kartą mančesteriečiai išvykoje net 0:4 (0:4) neprilygo „Brentford“ futbolininkams.

Pakrikęs svečių žaidimas ir klaidos lygioje vietoje lėmė tai, kad jokios intrigos rungtynėse nebeliko praėjus vos 35 minutėms nuo jų pradžios.

Per tą laiką po įvartį spėjo pelnyti net keturi brentfordiečiai: Joshas Dasilva (10 min.), Mathiasas Jensenas (18 min.), Benas Mee (30 min.) ir Bryanas Mbeumo (35 min.).

Kiti trys šeštadienio mačai baigėsi lygiosiomis. „Brighton“ ir „Newcastle United“ bei „Wolverhampton“ ir Londono „Fulham“ sužaidė be įvarčių – 0:0 (0:0), o „Southampton“ ir „Leeds United“ išsiskyrė irgi taikiai, bet rezultatyviai – 2:2 (0:0).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją