Jau 10 min. sunkią čiurnos traumą patyrė varžovo smūgį blokuoti bandęs „Everton“ gynėjas Benas Godfrey ir prireikė net 8 minučių, kad futbolininkas būtų išgabentas iš aikštės.

Pirmame kėlinyje abi komandos nežibėjo puolime, o lemtingas epizodas nutiko 7-ą pridėto laiko minutę, kai savo baudos aikštelėje „Everton“ gynėjas Abdoulaye Doucoure rankomis prilaikė „Chelsea“ žaidėją Beną Chilwellą. Pastarasis efektingai griuvo, o arbitras nedvejodamas skyrė 11 metrų baudos smūgį. Pastarąjį užtikrintai realizavo svečių ekipos saugas Jorginho.

Kaip vėliau paaiškėjo, tai buvo vienintelis šių rungtynių įvartis. Nors prie pagrindinio laiko buvo pridėta net 10 minučių, tačiau nei vienos komandos futbolininkams daugiau pasižymėti nepavyko.

Pergales šeštadienį iškovojo ir dar keturios ekipos. „AFC Bournemouth“ savo aikštėje 2:0 įveikė Birmingemo „Aston Villa“, „Leeds United“ 2:1 nugalėjo „Wolverhampton“, „Newcastle United“ 2:0 palaužė „Nottingham Forest“ ekipą, o Londono „Tottenham Hotspur“ 4:1 susitvarkė su „Southampton“ komanda.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją