10 Vokietijos Bundeslygos čempionų titulų iš eilės laimėję „Bayern“ futbolininkai penktadienį pradėjo 11-o trofėjaus medžioklę. Ją apsunkinti pirotechnikos dūmais mėgino „Eintracht“ sirgaliai, tačiau tai bavarų klubo atstovams netapo kliūtimi.

Visų nuostabai 5-ą minutę Joshua Kimmichas kone iš 25 m atstumo šovė į varžovų vartų kampą per dūmų užsklandą ir kamuolys, atšokęs nuo virpsto, atsidūrė tinkle. Dar po 5 min. svečių persvarą padidino Benjaminas Pavard'as.


Čempionai apsukų nemažino ir 29-ą min. pirmąjį savo įvartį Bundeslygoje pelnė buvusi „Liverpool“ žvaigždė Sadio Mane. Afrikos metų žaidėjo titulą gavęs puolėjas trečiąjį „Bayern“ įvartį šiose rungtynėse pelnė galva.


Pasimetę aikštės šeimininkai prarado koncentraciją ir iki pertraukos praleido dar du įvarčius, kurių autoriai buvo Jamalas Musiala (35-ą min.) ir Serge'as Gnabry (43-ą min.). Juliano Nagelsmanno auklėtiniai mėgavosi žaidimu.

Po pertraukos komandos apsikeitė po įvartį. 64-ą min. garbės įvartį pelnė aikštės šeimininkų atstovas Randalis Kolo Muani, o 83-ąją dar kartą pasižymėjo J. Musiala. Esant tokiam rezultatui abi komandos jau laukė rungtynių pabaigos.


Franfurto „Eintracht“ 1 – 6 Miuncheno „Bayern“

'5 [0 – 1] Joshua Kimmichas
'10 [0 – 2] Benjaminas Pavard'as
'29 [0 – 3] Sadio Mane
'35 [0 – 4] Jamalas Musiala
'43 [0 – 5] Serge'as Gnabry

'64 [1 – 5] Randalis Kolo Muani
'83 [1 – 6] Jamalas Musiala

Naujas sezonas prasidėjo Anglijoje ir Prancūzijoje.

Anglijos „Premier“ lygoje „Crystal Palace“ savo aikštėje 0:2 nusileido Londono „Arsenal“.

Įvartį nugalėtojams pelnė Gabriel Martinelli, o į savus vartus – Marcas Guehi.

„Ligue 1“ sezono atidarymo rungtynėse „Lyon“ 2:1 įveikė „AC Ajaccio“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją