Nione paaiškėjo, kad „Žalgirio“ ir Budės „Glimt“ poros nugalėtojai ketvirtajame UEFA Čempionų lygos atrankos etape susitiks su Razgrado „Ludogorec“ (Bulgarija) ir Zagrebo „Dinamo“ (Kroatija) poros nugalėtojais.

Ketvirto etapo rungtynės vyks rugpjūčio 16/17 ir 23/24 dienomis.

„Žalgirio“ ir „Glimt“ akistatą pralaimėjusi pusė keliaus į UEFA Europos lygos ketvirtąjį atrankos etapą ir taip pat susitiks arba su „Ludogorec“, arba su „Dinamo“. Skirtumas tik tas, kad ne su šios poros nugalėtojais, o su pralaimėtojais.

UEFA Europos lygos ketvirtojo atrankos etapo rungtynės vyks rugpjūčio 18 ir 25 d..

Primename, kad „Žalgiris“ įgyvendino ilgai siektą svajonę – užsitikrino vietą viename iš UEFA turnyrų grupių etapų, mažiausiai – UEFA Konferencijų lygoje.

Žalgiriečiai Čempionų lygos antrojo atrankos etapo atsakomosiose rungtynėse Švedijoje 2:0 įveikė „Malmo“ komandą, laimėjo bendru rezultatu 3:0 ir pateko į trečiąjį etapą.

Vladimiro Čeburino auklėtiniai UEFA Čempionų lygos trečiame atrankos etape susitiks su „Bodo Glimt“ – rugpjūčio 3 dieną Norvegijoje, o rugpjūčio 9 dieną – Vilniuje.

Antradienį startavusioje bilietų prekyboje per pirmą valandą buvo parduoti kone visi bilietai į kitos savaitės rungtynes su Norvegijos čempionais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją