Pirmame kėlinyje žaidimo kontrolė priklausė „Bayern“ futbolininkams. Jau 14 min. Jamalis Musiala puikiu smūgiu nuginklavo „RB Leipzig“ vartininką Peterį Gualcį ir išvedė „Bayern“ ekipą į priekį 1:0.


Dar po 17 minučių Serge'as Gnabry rezultatyviu perdavimu prisidėjo prie pirmojo „Bayern“ naujoko Sadio Mane įvarčio Miuncheno klube, o 45 min. po J. Musialos asisto trečią įvartį pelnė Benjaminas Pavardas.


Bet antroje rungtynių dalyje atsigavo ir „RB Leipzig“ žaidėjai. 59 min. Marcelis Halstenbergas tiksliu smūgiu galva nuginklavo „Bayern“ vartininką Manuelį Neuerį ir sušvelnino rezultatą 1:3.

Tiesa, 65 min. Serge’as Gnabry pasiuntė kamuolį į varžovų vartus ir vėl padidino „Bayern“ pranašumą iki trijų įvarčių, bet baigiantis rungtynėms atgimė intriga.

77 min. Christopheris Nkunku realizavo 11 metrų baudos smūgį, o Dani Olmo 89 minutę sumažino Leipcigo ekipos atsilikimą iki minimumo – 3:4.

Visgi išlyginti rezultato „RB Leipzig“ ekipai nepavyko, o po keitimo aikštėje pasirodęs Leroy'us Sane jau per arbitro pridėtą rungtynių laiką pabėgo nuo varžovų gynėjų ir tiksliu smūgiu įtvirtino „Bayern“ pergalę.


Miuncheno „Bayern“ Vokietijos Supertaurę laimėjo trečią kartą iš eilės, o iš viso šį trofėjų daugkartiniai Vokietijos čempionai į viršų kėlė jau 10-ą kartą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją