Rungtynes kur kas aktyviau pradėjo „Liverpool“ ir 21 minutę Trentas Alexanderis-Arnoldas po Mohamedo Salah perdavimo išvedė savo komandą į priekį.

Baigiantis pirmam kėliniui „Man City“ perėmė iniciatyvą, bet Kevinas De Bruyne ir Erlingas Haalandas savo progomis nepasinaudojo.

Vis dėlto antro kėlinio viduryje Anglijos čempionai išlygino rezultatą. 70 minutę tiksliu smūgiu pasižymėjo po keitimo aikštėje pasirodęs komandos naujokas Julianas Alvarezas.

Po išlyginamojo įvarčio „City“ toliau atakavo varžovų vartus, tačiau 83 minutę po VAR peržiūros buvo skirtas 11 metrų baudinys būtent į „miestiečių“ vartus. Jį realizavo „Liverpool“ atakų lyderis M. Salah, o paskutinį tašką šiame mače jau per teisėjo pridėtą laiką padėjo „Liverpool“ naujokas Darwinas Nunezas.

„Liverpool“ iškovojo FA „Community Shield“ taurę šešioliktąjį kartą klubo istorijoje. Daugiau – 21 kartą šį trofėjų savo rankose laikė tik „Manchester United“ futbolininkai. Tuo metu „Manchester City“ akistatą dėl šios taurės pralaimėjo antrus metus iš eilės.


2022-2023 m. sezono Anglijos „Premier“ lygos kovos prasidės rugpjūčio 5 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją