„Taikos rungtynėmis“ pavadintas draugiškas „Everton“ ir „Dynamo“ susitikimas artėjo prie pabaigos, kai arbitras paskyrė 11 metrų baudos smūgį į Ukrainos ekipos vartus. Netrukus „Everton“ komandos vyriausias treneris Frankas Lampardas atliko keitimą ir išleido į aikštę P. Strattoną. Ilgametis „Everton“ ekipos gerbėjas šaltakraujiškas realizavo baudinį – ir nusipelnė abiejų komandų futbolininkų plojimų.

Liverpulio miesto Taryboje dirbęs P. Strattonas yra ne tik „Everton“ fanas, bet ir aktyvus kovojančios Ukrainos rėmėjas. Prasidėjus karui su Rusija jis išvyko į Lenkiją ir ten su broliu darbuojasi teikdamas visokeriopą pagalbą pabėgėliams iš Ukrainos.

Nugalėtojų gretose jau 5 min. tiksliu smūgiu pasižymėjo Dominicas Calvert-Lewinas, o 73 ir 78 minutėmis du įvarčius pelnė „Everton“ naujokas Dwightas McNeilas.

Tuo metu P. Strattono pasirodymas aikštėje ir įvartis į oficialią rungtynių statistiką nebuvo įtrauktas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją