Prieš savaitę trenerio Miguelio Moreiros auklėtiniai Marijampolėje pralaimėjo „Viborg“ ekipai 0:1. „Sūduvos“ strategas tvirtino, kad žaidėjai atiduos visas jėgas ir sieks pelnyti būtiną įvartį, tačiau visas ryžtas išgaravo jau po pirmosios aikštės šeimininkų atakos.

Po juvelyriškai tikslaus komandos draugo perdavimo 19-metis Ibrahimas Muhammadas Saidas įveikė Vaido Slavicko gynybą ir kaire koja pasiuntė kamuolį į tolimą kairį „Sūduvos“ vartų kampą. Sužaidus vos 17 sek. „Viborg“ pirmavo 1:0.

Aikštės šeimininkai ir toliau aktyviai tikrino marijampoliečių vartininko Tomo Švedkausko reakciją, o „Sūduva“ aštresnius reidus surengė tik kėlinio pabaigoje. Realiausią progą turėjo Marko Pavlovskis, tačiau jo smūgiuotą kamuolį „Viborg“ vartininkas Lucas Lundas Petersenas nukreipė virš vartų.

Po pertraukos „Viborg“ futbolininkai ir toliau rezgė pavojingas atakas – nuo įvarčio gelbėjo arba netaiklūs šeimininkų smūgiai, arba T. Švedkausko įgūdžiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją