2015-ųjų pasaulio čempionė ir dukart olimpinė čempionė (2008, 2012) buvo suimta kovą, kai buvo sulaikyta automobilyje apsvaigusi su savo mažamečiais sūnumis dvyniais.

Kaip paaiškėjo vėliau, JAV futbolo garsenybė apie valandą sėdėjo įjungusi automobilio variklį – buvo pernelyg apsvaigusi, kad galėtų vairuoti. Blogiausia dalis – ant galinių sėdynių tuo metu buvo jos abu vaikai.

Buvusią vartininkę sėdinčią automobilyje pastebėjo praeivis, o pakviestas tarnautojas užuodė stiprų alkoholio kvapą. Moteris atsisakė daryti alkoholio testą, iš jos vėliau buvo paimtas kraujo mėginys.

JAV vartininkė Hope Solo

Jai buvo skirta 24 mėnesių lygtinė laisvės atėmimo bausmė.

„Tai buvo ilgas kelias, bet aš pamažu grįžtu“, – tvirtino 40-ies H. Solo.

„Didžiuojuosi motinyste ir tuo, ką mes su vyru padarėme pandemijos laikotarpiu gyvendami su dvejų metų dvyniais.

Nors mumis didžiavosi, tačiau buvo neįtikėtinai sunku ir aš nesunkiai padariau didžiulę klaidą – tai baisiausia mano gyvenimo klaida.

Neįvertinau, kokia pražūtinga mano gyvenimo dalimi tapo alkoholis.

Po tokios didelės klaidos sunkios pamokos greitai išmokstamos. Šias pamokas išmokti buvo sunku, kartais ir labai skausminga“, – pripažino JAV sporto žvaigždė.

Hope Solo

Virš 200 rungtynių JAV rinktinėje sužaidusi vartininkė buvo suimta kovo 31-ą, o vėliau apkaltinta dėl vairavimo apsvaigus, pasipriešinimo areštui ir piktnaudžiavimu prieš vaikus.

Dėl pastarųjų dviejų kaltinimų ji buvo išteisinta.

H. Solo yra ištekėjusi už NFL amerikietiško futbolo žaidėjo Jerrami Stevenso. Abu susilaukė dvynukų, neseniai atšventusių antrąjį gimtadienį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją