Pastarąją į priekį 54-ą min. buvo išvedusi 29-erių Madrido „Real“ klubo puolėja Esther Gonzalez, pirmoji šiose pirmenybėse sugebėjusi įmušti įvartį anglėms.

Beveik 30 tūkst. žiūrovų Braitone raginama Anglijos ekipa mėgino kabintis į gerkles varžovėms, ir 84-ą min. 22-ejų „Manchester United“ saugė Ella Toone iš arti nukreipė kamuolį į tinklą, nepaisant ispanių stovyklos protestų dėl nefiksuotos pražangos.

Pratęsime lemiamas buvo tolimas 23-ejų Miuncheno „Bayern“ (Vokietija) saugės Georgios Stanway šūvis 96-ą min.

Sarinos Wiegman auklėtinės pratęsė savo pergalių seriją visose varžybose iki dešimties, o nepralaimi anglės jau 18 rungtynių iš eilės.

Anglijos komanda iki šiol du kartus žaidė žemyno čempionato finale, tačiau tiek 1984, tiek 2009 metais liko be titulo. Dėl dar vieno šanso šeimininkės kausis su Švedija arba Belgija, kurios tarpusavyje santykius aiškinsis penktadienį.

Ketvirtadienį laukia ketvirtfinalis tarp Vokietijos ir Austrijos, o šeštadienį dabartinės čempionės olandės stos prieš prancūzes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją