Kaip sako „Delfi video“ vadovas Arturas Paknys, Danija neabejotinai yra futbolo aistruolių šalis, o šįkart danai tai stengsis parodyti ir Marijampolėje.

Ir nors stadione tikimasi pamatyti ir nemažai lietuvių, vasara yra atostogų metas, todėl visiems futbolo aistruoliams yra svarbu sudaryti sąlygas pasirinkti norimą būdą stebėti rungtynes per nuotolį.

„Tiesioginę rungtynių transliaciją galima stebėti tiek televizijoje pasirinkus „Delfi TV“ kanalą, tiek naujienų portale „Delfi“ išmaniajame telefone ar kompiuterio ekrane, tiek ir „Delfi“ kanale socialiniame tinkle „Facebook“.

Jau ne kartą transliavome UEFA Europos Konferencijų lygos atrankos rungtynes ir matome, jog jos sulaukia vis daugiau susidomėjimo ir dėmesio.

Futbolo aistruoliai noriai stebi rungtynes ir džiaugiamės, kad galime suteikti galimybę tai daryti patogiausiu pasirinktu būdu“, – kalbėjo A. Paknys.

Rungtynes jau šį ketvirtadienį 19:30 val. stebėkite tiesiogiai „Delfi TV“ transliacijos metu.


„Delfi TV“ – nemokamas televizijos kanalas pasiekiamas visiems Lietuvos gyventojams. Nerandi? Kreipkis į savo televizijos tiekėją arba įjunk kanalų skenavimą savo televizoriuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją