Labai nesėkminga dvikovos pradžia Valdo Urbono auklėtiniams: jau 4 min. šeimininkus į priekį išvedė Danas Spataru.

Varžovų puolėjas Radu Ginsari, lyg treniruotėje, įveikė kelių varžovų gynybą ir atliko perdavimą iš krašto. Baudos aikštelėje kamuolio neišmušė nė vienas „Panevėžio“ gynėjas ir vartų sargas Rafaelis Broetto liko „sušaudytas“ savo vartuose.

Antro kėlinio pradžioje vėl fortūna atsuko nugarą svečiams: 54 min. po perdavimo iš krašto „Panevėžio“ gynėjas Joshua Akpudje bandė kamuolį išmušti nuo vartų, tačiau jį nukreipė į savo vartus – 0:2.

71 min. „Panevėžys“ galėjo atkurti intrigą, 11 m baudinys buvo skirtas į „Milsami“ vartus, tačiau prie kamuolio stojęs Jeffrey Sarpongas pataikė į virpstą.

Per likusį laiką kiek dažniau kamuolį kontroliavo svečiai, tačiau puolime kalnų nenuvertė ir į kitą Konferencijų lygos atrankos etapą pelnytai žengė Moldovos atstovai, nes pirmoji kova Panevėžyje baigėsi be įvarčių 0:0.

Rezultatas

„Milsami“ 2 – 0 „Panevėžys“

4' [1:0] Danas Spataru

54' [2:0] Joshua Akpudje (į savo vartus)

71' – Jeffrey Sarpong („Panevėžys“) nerealizavo 11 m baudinio

Dvikovai teisėjavo arbitrų brigada iš Kipro: aikštės teisėjas Vasilis Dimitriou, šoniniai teisėjai Nikos Egglezou ir Marios Dimitriadis, rezervinis arbitras Loukas Sotiriou.

FK „Panevėžio“ strategas Valdas Urbonas į kovą meta tokį startinį vienuoliktuką: vartininkas Rafael Broetto, gynėjai Mitar Čukovič, Linas Klimavičius, Josgua Akpudje, Pijus Širvys, saugai Wanderson Melo, Matijus Remeikis, Jeffrey Sarpong, kapitonas Tautvydas Eliošius, Ernestas Veliulis, puolėjas Ariagner Smith.

Atsargoje: vartininkas Ignas Driomovas, Ronaldas Misiūnas, Nasko Milevas, Gustas Žederštreimas, Aironas Trakšelis, Domantas Vaičekauskas, Chrysovalantis Kozoronis.

„Panevėžys“ antrą sykį savo istorijoje varžėsi UEFA Konferencijų lygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją