Pats 37-erių portugalas praleis pirmąją priešsezoninio turo į Tailandą dalį. Portugalijos rinktinės puolėjo nebuvimas Tailande pakurstė spėliones apie jo ateitį, nes futbolininkas praleido ir pirmąsias komandos treniruotes.

„Jo nėra su mumis dėl asmeninių priežasčių. Mes planuojame sezoną su Cristiano Ronaldo“, – tvirtina naujasis „Man United“ strategas E. ten Hagas.

„Nekantrauju pradėti darbą su juo. Cristiano nėra parduodamas, jis yra mūsų planuose. Sieksime sėkmės kartu“, – pridūrė iš Amsterdamo „Ajax“ atvykęs futbolo specialistas.

Pats C. Ronaldo treniravosi Portugalijos rinktinės štabe.

Tiesa, E. ten Hagas teigė nežinantis, kada prie komandos galėtų prisijungti C. Ronaldo, tačiau atskleidė, jog bendravo asmeniškai su futbolininku.

„Turėjau gerą pokalbį, tarp Cristiano ir manęs. Galiu patvirtinti, kad mes tikrai turėjome gerą pokalbį kartu“, – teigė E. ten Hagas.

Praėjusį sezoną C. Ronaldo grįžo į Mančesterio ekipos gretas po karjeros etapų Madrido „Real“ ir Turino „Juventus“ klubuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją