Čempionų lygoje kovas tęsia Latvijos ir Lietuvos čempionai, nes Estijos atstovai – Talino „Levadia“ – savo pasirodymą užbaigė preliminariame etape (1:6 nusileido Reikjaviko „Víkingur“).

Kaip jau rašėme, „Žalgiris“ svečiuose lygiosiomis išsiskyrė su Kosovo čempione „Ballkani“, o Rygos RFS Helsinkyje 0:1 nusileido Suomijos čempionei HJK.

Konferencijų lygoje abu estų klubai ketvirtadienį iškovojo pergales: Talino „Flora“ namie 1:0 įveikė Seinejokio „SJK“ (Suomija). Pergalingą įvartį 21 min. pelnė Martinas Milleris.

Dramatiškai rungtynės klostėsi Tbolisyje, kur „Paide“ 3:2 (0:1) palaužė vietos „Dinamo“.

Estų ekipa iki 80-os minutės atsiliko 1:2. 81 min. rezultatą išlygino „Paide“ legionierius Ebriha Singateh, 89 min. svečius į priekį išvedė 21-erių saugas Kristoferis Pihtas.

FC "Paide" (klubo nuotr.)

„Liepaja“ svečiuose 0:1 nusiledo Gnilanės „Drita“ (Kosovas), „Riga“ iš Airijos grįžo su pergale – 2:0 palaužė Londonderio „Derry“ futbolininkus.

Rezultatai:

Čempionų lyga (pirmo etapo pirma dvikova)

„Ballkani“ – „Žalgiris“ 1:1

Helsinkio HJK – Rygos RFS 0:1

UEFA Konferencijų lyga (pirmo etapo pirma dvikova)

„Panevėžys“ – „Milsami“ (Moldova) 0:0


„Ružomberok“ (Slovakija) – „Kauno Žalgiris“ 2:0


Talino „Flora“ – SJK (Suomija) 1:0

Tbilisio „Dinamo“ (Sakartvelas) – „Paide“ 2:3

Glijani“ (Kosovas) – „Liepaja“ 1:0

„Derry“ (Airija) – „Riga“ 0:2

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją