Jau septintą susitikimo minutę kauniečiai buvo labai arti pirmojo rungtynių įvarčio. Marko Pejičius atliko perdavimą iš krašto, o galva į vartus labai pavojingai smūgiavo Gratas Sirgėdas. Tiesa, varžovų vartininkas sužaidė nepriekaištingai ir smūgį atrėmė.

Sužaidus 14 minučių pirmą pavojingą ataką surengę šeimininkai pasižymėjo. Divine’as Naah aiškštės centre prarado kamuolį, o ataka baigėsi varžovų smūgiu ir Lino Pilibaičio įvarčiu į savus vartus – 0:1.

Varžovai Deivido Mikelinio budrumą dar kelis kartus patikrino tolimais smūgiais, tačiau „Kauno Žalgirio“ vartininkas žaidė užtikrintai.

Pirmame kėlinyje žalgiriečiai atsakė dar viena pavojinga kontrataka, kurią ne taip pavojingai smūgiu į varžovų vartininką užbaigė G.Sirgėdas.

Likus žaisti pusvalandį dar vieną itin gerą progą turėjo „Ružomberok“ klubas, tačiau jų futbolininko smūgis iš už baudos aikštelės ribų skriejo šalia virpsto.

Žaidybinę persvarą visų rungtynių metu turėję šeimininkai 68-ąją minutę pasižymėjo antrą kartą. Po perdavimo iš krašto varžovų puolėjas Stefanas Gerecas įvartį pelnė galva – 0:2.

82-ąją minutę kamuolys atsidūrė ir „Ružomberok“ vartų tinkle, tačiau Lino Pilibaičio įvarčio galva rungtynių arbitrai neįskaitė dėl nuošalės.

Dvikovos pabaigoje šeimininkai turėjo dar vieną gerą šansą įvarčiui, tačiau smūgis galva buvo netikslus.

Atsakomosios rungtynės Marijampolėje vyks liepos 14-ą dieną. Marijampolėje vyksiančias rungtynės bus transliuojamos ne tik DELFI „Youtube“ kanale ir portale, bet ir per DELFI TV televizijos kanalą. Jų pradžia 19 valandą.

„Ružomberok“ 2 – 0 „Kauno Žalgiris“

'13 [1 – 0] Linas Pilibaitis (į savus vartus)
'68 [2 – 0] Stefanas Gerecas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją