Kanonieriai į Liono „Olympique“ išvykusį Alexandre'ą Lacazette'ą ir į „Barceloną“ persikėlusį Pierre'ą-Emericką Aubameyangą yra pasiruošę pakeisti dviem 25-erių metų amžiaus brazilais – Gabrieliu Jesusu iš „Manchester City“ ir Raphinha iš „Leeds United“.

„Sky Sports“ žiniomis, susitarimas su G. Jesusu iš esmės jau pasiektas, beliko tik suderinti paskutines sutarties detales. Šio perėjimo vertė turėtų viršyti 50 milijonų eurų.

8-is įvarčius čempionams pernai pelniusiam G. Jesusui vietos Mėlynųjų gretose nebeliko po to, kai į Mančesterį atkeliavo puolėjai Erlingas Haalandas ir Julianas Alvarezas.

Mikelio Arteto treniruojama komanda toliau aktyviai vilioja ir „Leeds United“ žvaigždę Raphinhą, kurio 11-a įmuštų įvarčių padėjo ekipai per plauką išlikti elito divizione.

Maža to, „Arsenal“ pateikė 30 mln. eurų dydžio pasiūlymą ir už 24-erių metų Amsterdamo „Ajax“ gynėją iš Argentinos Lisandro Martinezą.

Primename, kad naujasis „Premier“ lygos sezonas startuos jau rugpjūčio 5 dieną. Jį atidarys būtent Londono „Crystal Palace“ dvikova būtent su „Arsenal“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją