Telšių „Džiugo“ klubas atsisveikino su vyr. treneriu Mariumi Šluta bei asistentu Rolandu Leščiumi.

Kone mėnesį trukusi pertrauka nacionaliniame šalies čempionate suteikė laiko daugiau išanalizuoti situacija ir peržiūrėti įmanomus scenarijus, kad „Džiugas“ bandytų pasivyti sėkmę šiame sezone.

„Jautėme, jog komandai reikia naujo vėjo ir impulso, todėl teko priimti ne maloniausią sprendimą, atsirado signalų, kad sąjunga su buvusiais treneriais kiek išsikvėpė.

Tiek Marius, tiek ir Rolandas „Džiuge“ yra daug metų, todėl galutinai nuspręsti atsisveikinti buvo nelengva. Analizuoti pasiūlymus rinkoje tekdavo ir anksčiau, bet visada tikėjome geresniu rytojumi ir neskubėjome, bet, matyt, dabar buvo pats tinkamiausias laikas pažiūrėti kaip gali būti kitaip, o vertinsime sezono pabaigoje.

Žinoma, kad gaila, bet klubo interesai turi būt aukščiau visko, emocijoms vietos irgi nėra, jeigu mes profesionalai“, – sakė „Džiugo“ direktorius Martynas Armalis.

Marius Šluta prie Telšių „Džiugo“ prisijungė nuo pat klubo atkūrimo pradžios dar 2014-aisiais, kaip žaidėjas ir jaunimo treneris, o 2019-aisiais tapo vyriausiuoju „Džiugo“ treneriu.

Atsižvelgiant į trenerio pastangas, daugelio metu patirtį, klubas išsakė galimybes tarpusavio bendradarbiavimui ateityje ir tikisi, kad klube viena kryptimi bus dirbama toliau, visi galimi variantai svarstomi ir bus derinami tarpusavyje.

Rolandas Leščius Telšių „Džiuge“ rungtyniavo nuo 2016-ųjų metų. Po dviejų metų Telšiuose, kaip žaidėjas jis baigė karjerą ir prisijungė prie trenerių štabo.

Naujasis „Džiugo“ komandos vyriausiasis treneris bus paskelbtas artimiausiu metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją