Už puolėją „Liverpool“ su visais priedais veikiausiais paklos arti 100 mln. eurų, nors iš pradžių išpirkos mokestis buvo 75 mln. eurų.

D. Nunezas paskutinį sezoną per visus turnyrus per 41 rungtynes pelnė 34 įvarčius.

Iki tol stambiausias „Liverpool“ pirkinys buvo Virgilas van Dijkas, kuris 2018 metais iš Sautamptono persikėlė už 87 mln. eurų.

„Liverpool“ varžovai „Premier“ lygoje „Manchester United“ taip pat domėjosi galimybe pasirašyti sutartį su D. Nunezu. Pastarasis „Benfica“ klubui kainavo 24 mln. eurų, kai puolėjas atvyko pas juos iš ispanų „Almeria“ 2020 metais.

11 rungtynių už Urugvajaus rinktinę sužaidęs puolėjas 2021-2022 metų sezone Portugalijos lygoje per 28 rungtynes pelnė 26 įvarčius. Jis taip pat šešiskart pasižymėjo per 10 Čempionų lygos rungtynių, įskaitant ir ketvirtfinalio dvikovas su „Liverpool“.

Pastarąjį sezoną „Liverpool“ laimėjo FA ir „Carabao“ taures, tapo „Premier“ lygos vicečempionais bei pralaimėjo Čempionų lygos finale.

Pirmasis „raudonųjų“ vasaros pirkinys buvo 19-metis Fabio Carvalho, kuris atvyksta iš „Fulham“ komandos.

„Liverpool“ atmetė Sadio Mane perėjimo galimybę į Miuncheno „Bayern“. Senegalietis, kaip ir Egipto žvaigždė Mohamedas Salah, vasarą taps laisvaisiais agentais, jei su jais nebus pasiektas susitarimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją