Kaip informuoja BBC, argentinietis Paryžių palieka jau šią vasarą, nors jo kontraktas su PSG turėjo galioti dar metus. Toks sprendimas priimtas po praėjusios savaitės pabaigoje vykusių pokalbių tarp trenerio ir klubo vadovų.

Skelbiama, kad užimti M. Pochettino vietą pretenduoja Zinedine'as Zidane'as, Jose Mourinho ir „Nice“ ekipą treniruojantis Christophe'as Galtier.

M. Pochettino treniruojama Paryžiaus komanda susigrąžino Prancūzijos čempionės titulą, tačiau UEFA Čempionų lygoje iš kovos pasitraukė jau po aštuntfinalio etapo. Iš turnyro prancūzus eliminavo vėliau titulą iškovoję Madrido „Real“ futbolininkai, nors likus pusvalandžiui iki antrųjų tarpusavio rungtynių pabaigos PSG dar turėjo dviejų įvarčių persvarą.

M. Pochettino Paryžiuje pradirbo pusantrų metų – į Prancūzijos sostinę jis persikėlė 2021-ųjų sausį, kur pakeitė Thomą Tuchelį. Be šiemet laimėtų nacionalinių pirmenybių, pernai argentinietis su savo žvaigždynu laimėjo Prancūzijos taurę, tačiau viltys triumfuoti Europoje nebuvo išpildytos.

Prieš perimdamas PSG vairą M. Pochettino dirbo Anglijoje, kur 2014-2019 m. treniravo Londono „Tottenham Hotspur“ komandą.

PSG artimiausiomis dienomis turėtų paskelbti oficialų pranešimą apie M. Pochettino išvykimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją