Vulverhamptone vykusiose rungtynėse Anglijos ir Italijos rinktinės sukūrė daug pavojingų progų pirmame kėlinyje ir smūgiais netgi drebino vartų konstrukcijas, tačiau įvarčio taip ir nepelnė.

Progų netrūko ir antrajame kėlinyje, vis dėlto nė viena komanda taip ir nepasižymėjo. Abi rinktinės išsiskyrė pasidalindamos po tašką.

Iki šeštadienio trys paskutiniai susitikimai tarp komandų baigėsi lygiosiomis 1:1, įskaitant ir Europos čempionato finalą prieš 11 mėnesių, kur Roberto Mancini auklėtiniai triumfavo tik po baudinių serijos.

Kitoje stipriausio A diviziono trečios grupės dvikovoje Vengrija savo aikštėje sužaidė lygiosiomis 1:1 su Vokietijos nacionaline ekipa.

Abu įvarčiai buvo pelnyti pačioje mačo pradžioje – 6-ą min. pasižymėjo Zsoltas Nagy, o po trijų minučių rezultatą išlygino Jonas Hofmannas.

Hansi Flicko auklėtiniams tai jau trečios lygiosios per tris Tautų lygos rungtynes.

Tikra įvarčių fiesta vyko Nyderlanduose, kur aikštės šeimininkai atsilikdami 0:2 sugebėjo grąžinti intrigą rungtynėse su Lenkija (2:2).

Nyderlandai per teisėjo pridėtą laiką turėjo ir auksinę progą išplėšti pergalę, tačiau 11 m baudinio nerealizavo Memphis Depay.

Lenkams įvarčius pelnė Matty Cashas (18) ir Piotras Zielinskis (49), o antrame kėlinyje Nyderlandų rinktinėje per trijų minučių atkarpą pasižymėjo Davy Klaassenas (51) ir Denzelis Dumfriesas (54).

Kitoje A diviziono ketvirtos grupės dvikovoje belgai išvykoje 1:1 sužaidė lygiosiomis su paskutinį kelialapį į pasaulio čempionatą prieš savaitę sugriebusiais Velso futbolininkais.

Pirmąjį rungtynių įvartį 51-ą min. pelnė Youri Tielemansas, o rezultatą 86-ą min. išlygino Brennanas Johnsonas.

UEFA Tautų lygos šeštadienio rungtynių rezultatai:

A divizionas 3 grupė

Anglija 0 – 0 Italija

Vengrija 1 – 1 Vokietija

Standings provided by SofaScore LiveScore

A divizionas 4 grupė

Nyderlandai 2 – 2 Lenkija

Velsas 1 – 1 Belgija

Standings provided by SofaScore LiveScore

B divizionas 1 grupė

Ukraina 3 – 0 Armėnija

Airija 0 – 3 Škotija

Standings provided by SofaScore LiveScore

B divizionas 3 grupė

Juodkalnija 1 – 1 Bosnija ir Hercegovina

Rumunija 1 – 0 Suomija

Standings provided by SofaScore LiveScore

C divizionas 1 grupė

Farerų salos 2 – 1 Lietuva

Liuksemburgas 0 – 2 Turkija

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)