Australijos futbolininkai 2:1 (0:0) nugalėjo ir iš kovos dėl bilieto į pirmenybes eliminavo Jungtinių Arabų Emyratų nacionalinę ekipą.

Įvarčius australams pelnė Jacksonas Irvine'as (53 min.) ir Ajdinas Hrustičius (84 min.), jų varžovų gretose 57 min. pasižymėjo rezultatą kuriam laikui išlyginęs Caio Canedo.

Tiek Jungtiniai Arabų Emyratai, tiek Australija savo Azijos zonos atrankos grupėse užėmė trečiąsias vietas, todėl turėjo žaisti šias papildomas rungtynes.

Lemiamas mačas Australijos rinktinės laukia birželio 13 dieną, kai Okeanijos žemyno atstovai Katare susikaus su Pietų Amerikos atrankos zonoje ketvirtąją vietą užėmusia Peru nacionaline komanda.

Šio mačo laimėtojai pateks į pasaulio čempionato D grupę, kur varžovų jau laukia Prancūzija, Danija ir Tunisas.

Dar vienas, jau paskutinis kelialapis į pasaulio čempionatą bus įteiktas birželio 14 d. po Kosta Rikos ir Naujosios Zelandijos rinktinių tarpusavio rungtynių. Jas laimėjusi ekipa keliaus į E grupę, kur žais su Ispanija, Vokietija ir Japonija.

Pasaulio čempionatas Katare vyks lapkričio 21 – gruodžio 18 dienomis.

Pasaulio čempionato grupės:

A grupė: Kataras, Nyderlandai, Senegalas, Ekvadoras.

B grupė: Anglija, JAV, Iranas, Velsas.

C grupė: Argentina, Meksika, Lenkija, Saudo Arabija.

D grupė: Prancūzija, Danija, Tunisas, Australija/Peru.

E grupė: Ispanija, Vokietija, Japonija, Kosta Rika/Naujoji Zelandija.

F grupė: Belgija, Kroatija, Marokas, Kanada.

G grupė: Brazilija, Šveicarija, Serbija, Kamerūnas.

H grupė: Portugalija, Urugvajus Pietų Korėja, Gana.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)