Galingą pasirodymą A grupėje surengė Portugalijos rinktinė, kuri Lisabonoje net 4:0 (3:0) nepasigailėjo Šveicarijos futbolininkų.

Nugalėtojų gretose dubliu pasižymėjo Cristiano Ronaldo (35 ir 39 min.), dar pridėjęs ir rezultatyvų perdavimą.

Būtent po CR7 atlikto baudos smūgio, kurį 15 minutę vargais negalais atrėmė vartininkas, pirmasis prie kamuolio suskubo Williamas Carvalho ir pasiuntė jį į vartus.

Ketvirtą portugalų įvartį 68 min. pelnė gynėjas Joao Cancelo.

Kitame A pogrupio komandų susirėmime pergalės neišsaugojo Čekijos atstovai, kurie Prahoje sužaidė lygiosiomis 2:2 (1:1) su Ispanija.

Šeimininkams po vieną tikslų šūvį paleido Jakubas Pešekas (4 min.) ir Janas Kuchta (66 min.).

Ispanams, kurie po dviejų turų turi du taškus, įvarčius įmušė Gavi (45+3 min.) ir Inigo Martinezas (90 min.)

B grupėje antrą pergalę iš tiek pat galimų pasiekė Norvegija, kuri svečiuose 2:1 (1:0) įveikė Švediją. Abu įvarčius svečiams parūpino Erlingas Haalandas (20 iš 11 m baudinio ir 69 min.).

Savo ruožtu Serbija namuose 4:1 (1:1) pranoko Slovėniją ir įsirašė pirmuosius tris taškus. Slovėnų sąskaita kol kas tuščia.

Tuo metu draugiškose rungtynėse Pamplonoje Argentinos rinktinė 5:0 (2:0) sutriuškino Estiją.

Visus penkis argentiniečių įvarčius sumušė Lionelis Messi (9 min. iš 11 baudinio, 45 min., 47 min., 71 min. ir 76 min.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją