UEFA Čempionų lygos ir Ispanijos pirmenybių laimėtojai pasirašė sutartį su Vokietijos rinktinės gynėju, 29-erių metų 190 cm ūgio Antonio Rudigeriu.

Laisvuoju agentu tapęs futbolininkas į „Real“ persikelia iš Londono „Chelsea“ klubo, kuriam atstovavo nuo 2017-ųjų. Su „Chelsea“ gynėjas kartą tapo UEFA Europos lygos, o kartą – UEFA Čempionų lygos nugalėtoju.

Nors oficialiai kontrakto trukmė ir suma nėra skelbiama, anot Anglijos ir Ispanijos žiniasklaidos A. Rudigeris su „Real“ pasirašė ketverių metų trukmės sutartį ir per savaitę uždirbs apytiksliai 200 tūkst. eurų.

Vienu iš geriausių pasaulio centro gynėjų laikomas A. Rudigeris nuo 2014-ųjų atstovauja Vokietijos rinktinei, joje yra sužaidęs 50 rungtynių.

Prieš persikeldamas į Londoną A. Rudigeris atstovavo gimtosios Vokietijos ir Italijos klubams.

Pagrindinėje „Real“ sudėtyje A. Rudigeris bus antrasis futbolininkas iš Vokietijos. Ispanijos čempionų gretose žaidžia ir saugas Toni Kroosas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją