Kaip rašoma oficialioje „FK TransInvest“ komandos „Facebook“ paskyroje, nelaimingas atsitikimas įvyko šeštadienio rungtynėse su „Ateities“ komanda.

„Vakar dienos rungtynėse su FM „Ateitis“ mūsų klubo žaidėjas Gajus Kulbis po minimalaus susidūrimo krito ant žemės ir trenkėsi galva į dirbtinę dangą. Nukritęs ant žemės jis nevaldė kūno, supratome, kad viskas yra labai rimta, žaidėjas buvo išgabentas į Lazdynų ligoninę, kur jam buvo padarytas rentgenas, kuris lūžių neparodė, tačiau magnetinis rezonansas parodė, jog yra nutrauktų nervų bei pažeidimų kaklo srityje.

Naktį 8 valandas vyko operacija, Gajui buvo sukelta dirbtinė koma, dabar jis yra pabudęs, tačiau prijungtas prie aparatų, jaučia lietimą rankose, bet atsakyti gali tik akimis. Operacijos rezultatų kol kas neturime, bet turime tikėti jog viskas bus gerai, ir po ilgų reabilitacijos metų Gajus sugebės atsigauti.

Gajus su drauge augina mažą dukrytę, todėl šeimai dabar, neabejotinai, bus reikalinga pagalba. Kas galite prisidėti, bent simboline suma prisidėkime prie Gajaus sveikatos“, – rašoma socialinio tinklo paskyroje.

Ten pat pridedama ir futbolininko gyvenimo draugės banko sąskaita.

„Gajau, laikykis ir grįžk į normalų gyvenimą!“, – taip baigiamas klubo pranešimas.

Anksčiau G. Kulbis yra žaidęs A lygos Gargždų „Bangos“, Vilniaus REO ir Vilniaus „Vėtros“ komandose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)