Kamuolio kontrolę turėjusiems kauniečiams dvikovos pradžioje sunkiai sekėsi pralaužti varžovų gynybą, o kelių šimtų žiūrovų palaikomi aikštės šeimininkai ieškojo savo galimybių kontratakose.

Pirmojo žalgiriečių įvarčio laukti teko kiek daugiau nei pusę pirmojo kėlinio. 25-ąją susitikimo minutę Moussa Sangare įsiveržė į varžovų baudos aikštelę, o atšokusį kamuolį į vartų tinklą pasiuntė Michaelas Thuique.

Pirmojo kėlinio pabaigoje tas pats M.Thuique turėjo ir dar vieną itin gerą šansą – varžovų vartininkui palikus vartus, brazilas kamuolį per jį perkėlė, tačiau kamuolys pralėkė šalia vartų konstrukcijos.

Iškart po pertraukos „Kauno Žalgiris“ pelnė du greitus įvarčius ir uždarė rungtynes. Iš pradžių įvarčiu po varžovų gynėjo klaidos pasižymėjo Ryanas Trotmanas, 54-ąją minutę, po to paties R.Trotmano perdavimo, įvartį pelnė ir M.Sangare – 3:0.

Kovingai rungtyniavę Naujosios Vilnios atstovai rankų nenuleido ir toliau stengėsi kurti savo atakas, tačiau visas jas stabdė Kauno ekipos gynėjai arba vartininkas Arijus Bražinskas.

79-ąją minutę krito ir dar vienas įvartis į „Granito“ vartus. M.Thuique atliko perdavimą į kraštą, o po keitimo aikštėje pasirodęs Gratas Sirgėdas jį pasiuntė į vartus ir įtvirtino pergalę– 4:0.

Jau sužaistų Hegelmann LFF taurės rungtynių rezultatai:

Tauragės „Tauras“ (LFF II lyga) – „Marijampolės City“ (Optibet Pirma lyga) 1:4;

Alytaus „Dainava“ (Optibet Pirma lyga) – FK „Panevėžys“ (Optibet A lyga) 0:2;

Klaipėdos „Neptūnas“ (Optibet Pirma lyga) – Vilniaus „Žalgiris“ (Optibet A lyga) 0:1;

FM „Ataka“ (IV B lyga) – Vilniaus „Riteriai“ (Optibet A lyga) 1:5.

Likusių aštuntfinalio etapo rungtynių tvarkaraštis:

Gegužės 25 diena (trečiadienis)

14.00 val. BFA arena. Vilniaus BFA (Optibet Pirma lyga) – Kauno raj. „Hegelmann“ (Optibet A lyga);

19.00 val. Hikvision arena. Marijampolės „Sūduva“ (Optibet A lyga) – Gargždų „Banga“ (Optibet A lyga);

19.00 val. Širvintų stadionas. Vilniaus „TransINVEST“ (LFF II lyga) – FK „Jonava“ (Optibet A lyga);

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją