K. Mbappe neatmetė galimybės, kad ateityje vis dėlto persikels į karališkąjį ispanų klubą.

„Niekada nežinai, kas gali nutikti ateityje, – BBC kalbėjo prancūzų puolėjas. – Dabar galvoju apie tai, kas yra dabar, o tai yra trejų metų sutartis su PSG. Vis dėlto tai nereiškia, kad svajonė žaisti „Real“ jau neįgyvendinama.“

Savo ruožtu Ispanijoje žinia, kad K. Mbappe lieka Prancūzijoje, sutikti piktai ir vadinama skandalinga.

K. Mbappe teigė, kad asmeniškai informavo Madrido klubo prezidentą Florentino Perezą apie savo sprendimą likti Paryžiuje: „Kalbėjausi su juo, nes labai jį gerbiu. Man atrodė, kad turiu tai padaryti asmeniškai. Mūsų santykiai geri ir mes tikrai gerai sutariame. O patį sprendimą priėmiau prieš savaitę.“

Įvairios spekuliacijos apie futbolininko ateitį sklandė jau kurį laiką, tačiau tai K. Mbappe neblaškė – jis „Ligue 1“ lygoje pelnė 28 įvarčius ir padėjo PSG laimėti titulą.

„100 proc. išlikau susikoncentravęs ir nesekiau, ką kas kalba ar rašo. Turėjau asmeninių tikslų. Man buvo svarbu sprendimus priimti po sezono“, – kalbėjo jis.

K. Mbappe su Prancūzijos rinktine yra tapęs pasaulio čempionu, dabar jo svajonė yra su PSG laimėti UEFA Čempionų lygą.

Nuo 2017 metų puolėjas laimėjo 4 Prancūzijos čempiono titulus ir tris Prancūzijos taures.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją