Lietuvos rinktinės saugas, galintis rungtyniauti ir krašto gynėju, pasirašė dvejų metų sutartį.

„Džiaugiamės galėdami pasikviesti futbolininką, kuris jau yra sužaidęs daugiau nei 30 mačų nacionalinėje komandoje. Justas – toks žaidėjas, kuris idealiai atitinka mūsų filosofiją, sekėme jį pusę metų. Tiesą sakant, mums desperatiškai reikėjo tokio žmogaus. Gavome greitą futbolininką, galintį aukštu lygiu žaisti 90 minučių. Neturiu abejonių, kad jis atneš komandai naudos“, – pagyras naujokui žarstė „Olimpija“ sporto direktorius Mladenas Rudonja.

„Manau, kad mano karjeroje tai bus geras žingsnis į priekį. Nekantrauju žaisti komandoje su didelėmis tradicijomis ir ambicijomis“, – apie karjeros pokyčius sakė J. Lasickas.

„Voždovac“ marškinėlius J. Lasickas vilkėjo nuo 2019-ųjų vasaros, kai atvyko iš Balstogės „Jagiellonia“ (Lenkija) komandos. Per tą laiką lietuvis tapo klubo rekordininku – daugiausiai susitikimų sužaidusiu užsieniečiu.

Šiame sezone visuose turnyruose jis sužaidė 35 mačus ir pelnė 3 įvarčius bei atliko 2 rezultatyvius perdavimus. Belgrado priemiesčio klubas Serbijos čempionate tarp 16 konkurentų užėmė penktą vietą.

Paskutinis J. Lasicko pasirodymas su Serbijos ekipos marškinėliais buvo sekmadienį, kai jis daugiau nei 41 tūkst. žiūrovų akivaizdoje išvykoje rungtyniavo su čempione Belgrado „Crvena Zvezda“.

Tuo metu „Olimpija“ Slovėnijos pirmenybėse šiemet pelnė bronzos medalius ir teisę vasarą startuoti UEFA Europos Konferencijų lygos atrankoje.

„Olimpija“ du kartus yra tapusi Slovėnijos čempione (2016-aisiais ir 2018-aisiais), taip pat tris sykius laimėjo Slovėnijos taurę (2018-aisiais, 2019-aisiais ir 2021-aisiais).

Komandą nuo šių metų kovo treniruoja buvęs legendinis Kroatijos futbolininkas Robertas Prosinečkis.

Prie naujųjų komandos draugų J. Lasickas prisijungs po akistatų UEFA Tautų lygoje su Lietuvos rinktine kitą mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją