Geriausiu sezono „Serie A“ treneriu tituluotas „Milan“ vairininkas apie tai užsiminė kalbėdamas su dienraščiu „La Repubblica“.

„Iš manęs pavogė medalį, kažkas jį tiesiog nuplėšė man nuo kaklo. Būčiau labai dėkingas, jei medalis būtų man grąžintas – kito tokio aš neturiu“, – sakė didžiausią karjeros pergalę pasiekęs strategas.

Prarasto apdovanojimo S. Pioli gal ir nebeatgaus, bet „Serie A“ sureagavo į trenerio skundą ir socialiniame tinkle pažadėjo jam jau kitą dieną parūpinti identišką medalį.

„Scudetto“ milaniečiai užsitikrino paskutiniame ture išvykoje 3:0 įveikę „Sassuolo“. „Rossoneri“ dviem taškais aplenkė kaimynus Milano „Inter“ ir pasivijo juos pagal čempionų titulus – abu klubai dabar jų yra iškovoję po 19. Daugiausiai kartų – 36 – Italijoje triumfavo Turino „Juventus“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją