Rungtynių pradžia šeimininkams susiklostė sėkmingai. 11 minutę Thompsonas Gavi atliko perdavimą iš dešiniojo krašto į baudos aikštelę, kur du džiugiečių gynėjai nesėkmingai išmušė kamuolįl, o varžovų klaida pasinaudojęs Augustinas Klimavičius pelnė pirmą įvartį.

Išsiveržę į priekį „Hegelmann“ futbolininkai išlaikė iniciatyvą bei porą kartų buvo arti antrojo įvarčio. Gero šanso neišnaudojo galva smūgiavęs Vilius Armanavičius, taip pat į vartų plotą iš puikios padėties nepataikė Th. Gavi.

Po pertraukos Andriaus Skerlos kariauna užtikrintai kontroliavo situaciją bei 62 minutę pasižymėjo antrą kartą. Po dar vieno Th. Gavi perdavimo stipriu smūgiu svečių ekipos vartininką Marių Paukštę nuginklavo Vilius Armanavičius. Saugui tai buvo penktasis įvartis šiame sezone.

„Džiugo“ atakos tapo kiek pavojingesnės aikštėje pasirodžius legionieriui iš Kroatijos Ivo Brazui. Tiesa, geriausią progą pasižymėti vis tiek turėjo šeimininkai. Baigiantis rungtynėms nuo Alexo Souzos atšokęs kamuolys atsimušė į skersinį, pirmasis prie jo suskubo Ibrahimas Olaosebikanas, bet po jo smūgio kamuolys atsimušė į ant vartų linijos buvusį komandos draugą Misaki Sato.

Po šios pergalės Kauno rajono klubas turi 29 taškus, džiugiečiai su 8 taškais žengia devinti.

Standings provided by SofaScore LiveScore