„Premier“ lygoje vilties „raudoniesiems“ įpūtė „West Ham“ ekipa, kuri po pirmojo kėlinio prieš „Man City“ namuose pirmavo 2:0, tačiau antrajame kėlinyje persvarą iššvaistė ir vos išsaugojo lygiąsias 2:2.

Pirmajame kėlinyje šeimininkams du įvarčius pelnė Jarrodas Bowenas, bet jau pačioje antrojo kėlinio pradžioje svečių atsilikimą sušvelnino Jackas Grealishas, o 69-ąją minutę rezultatą išlygino Vladimiro Coufalo įvartis į savus vartus.

Negana to, „Man City“ turėjo idealų šansą išplėšti ir pergalę, tačiau 86-ąją minutę 11 metrų baudinio realizuoti nesugebėjo Riyadas Mahrezas.

Nors priešpaskutiniame „Premier“ lygos ture Pepo Guardiolos auklėtiniai nelaimėjo, iškovotas taškas gerokai priartino juos prie titulo. Likus sužaisti vieną mačą, miestiečiai lygoje pirmauja su 90 taškų.


Su „Man City“ kovojantys „Liverpool“ futbolininkai turi 86 taškus, o jiems sužaisti liko du mačus. Dabartiniai čempionai titulą apgins paskutiniame ture nugalėję „Aston Villa“ arba Liverpulio klubui nelaimėjus savo rungtynių prieš „Southampton“ ir „Wolves“.

Teoriškai „Liverpool“ vis dar gali užfiksuoti istorinį pasiekimą ir laimėti visus keturis sezono titulus. Mersisaido komanda jau laimėjo FA taurę ir lygos taurę, o gegužės 28 d. su Madrido „Real“ varžysis UEFA Čempionų lygos finale.

Dėl vietos kito sezono Čempionų lygoje vis dar kovojanti Londono „Tottenham“ vienuolikė sekmadienį 1:0 palaužė „Burnley“.

Kitose rungtynėse „Aston Villa“ ir „Crystal Palace“ sužaidė 1:1, „Leeds“ ir „Brighton“ bei „Wolves“ ir „Norwich“ taip pat išsiskyrė 1:1, o „Leicester“ 5:1 sutalžė „Watford“. „Brentford“ atkakliame trileryje 3:2 palaužė „Brentford“.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją