Anglijos „Premier“ lygos 33-iame ture „Wolverhampton“ namuose net 1:5 (1:3) nusileido „Man City“. Pepo Guardiolos auklėtiniai likus dviem turams iki sezono finišo turi trijų taškų persvarą prieš „Liverpool“.

Po trečiojo tikslaus smūgio K. de Bruyne stilingai atšventė pelnytą įvartį kopijuodamas būsimą savo komandos draugą E. Haalandą, Dortmunde virtusį į tikrą įvarčių mašiną. Jis BVB gretose nuo 2020 m. sausio per 88 rungtynes pelnė 85 įvarčius.

Kevin de Bruyne

Panašu, jog kol kas „Man City“ nė nereikia tokio stiliaus žaidėjo, kai taip įvarčius muša K. de Bruyne, kuris pirmuosius tris įvarčius pelnė savo silpnesne kairiąja koja.

Jo „hat-trickas“ – trečias greičiausias lygos istorijoje, o iš viso „Man City“ saugo sąskaitoje – 19 tikslių smūgių šiame sezone.

„Nesustabdomas, puikus, nuostabus, išskirtinis ir tobulas“, – pagyrų savo auklėtiniui negailėjo P. Guardiola.

„Kevinas visada turėjo gebėjimų sukurti ypatingų dalykų. Visada skatiname jį sakyti, jog jis neįtikėtinas žaidėjas, dosnus komandos draugams rezultatyviais perdavimais, tačiau jis turi ir pats mušti įvarčius ir šis sezonas jam yra rezultatyviausias nuo to laiko, kai dirbame kartu.

Labai džiaugiuosi juo, nes lemiamoje sezono stadijoje pelnyti keturis įvarčius yra labai svarbu“, – apie belgą kalbėjo P. Guardiola.

„Tikimės, tai tęsis ne tik šį sezoną, bet ir per likusį Kevino karjeros laikotarpį. Turiu nuojautą, jog jis pradėjo mėgautis įvarčių mušimu.

Anksčiau jis tik atlikdavo rezultatyvius perdavimus, bet dabar manau, kad jam patinka, kai po įvarčių jį sveikina komandos draugai“, – pridūrė „Man City“ strategas.

K. De Bruyne jau per pirmą pusvalandį (7', 16', 24') pelnė tris įvarčius, o svečiai po pirmo kėlinio pirmavo 3:1.

Po pertraukos belgas pridėjo savo ketvirtą įvartį (60'), 84-ą minutę triuškinantį pranašumą didino Raheemas Sterlingas (5:1).

Kitose trečiadienio vakaro rungtynėse Londono „Chelsea“ svečiuose 3:0 (1:0) pranoko „Leeds United“ futbolininkus.

Jau 4-ą minutę Masonas Mountas išvedė į priekį „Mėlynuosius“, po jo tikslaus perdavimo 55 min. rezultatą dvigubino Christianas Pulisičius, tašką dvikovoje 83 min. dėjo Romelu Lukaku.

Šia pergale „Chelsea“ beveik užsitikrino vietą kito sezono Čempionų lygoje. po 36 rungtynių Londono klubas turi 70 taškų ir 8-iais lenkia rungtynėmis mažiau sužaidusį „Tottenham“ klubą.

Kiti rezultatai:

„Watford“ 0 – 0 „Everton“

„Leicester“ 3 – 0 „Norwich“


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją