Josepo Guardiolos auklėtiniai namuose net 5:0 (2:0) sutraiškė „Newcastle United“ futbolininkus ir ne tik susigrąžino vienvaldžių Anglijos „Premier“ lygos lyderių statusą, bet ir gerokai pasigerino savo įvarčių skirtumą, kuris būtų svarbus, jei dvi komandos finišuotų surinkusios po vienodai taškų – toks scenarijus vis dar realus.

Nugalėtojų gretose dublį atliko Raheemas Sterlingas, pasižymėjęs 19 ir 90+3 min., o po įvartį pelnė Aymericas Laporte (38 min.), Rodri (61 min.) ir Philas Fodenas (90 min.).

Iki pirmenybių pabaigos likus 3 turams „Man City“ (86 tšk., +68 įvarčiai) trimis taškais lenkia „Liverpool“ klubą (83 tšk., +64 įvarčiai).

Titulą ginantiems Miestiečiams liko mačai svečiuose su „Wolverhampton Wanderers“ ir Londono „West Ham United“ bei namie su Birmingamo „Aston Villa“, tuo metu Raudoniesiems – išvykoje su „Aston Villa“ ir „Southampton“ bei savo aikštėje su „Wolverhampton Wanderers“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją