Svečiai penktadienį geriau pradėjo rungtynes ir po pirmojo pusvalandžio pirmavo 2:0.

Tačiau puolėjo iš Argentinos Lautaro Martinezo dublis bei Simone Romagnoli įvartis į savus vartus leido „Inter“ atsitiesti, o jau per pridėtą laiką pergalę įtvirtino Alexis Sanchezas.

Antro iš eilės „scudetto“ siekiančių nugalėtojų, kuriems iki sezono pabaigos liko sužaisti du mačus, sąskaitoje dabar – 78 taškai. „Milan“ surinkęs vienu mažiau, bet dar turi rungtynes atsargoje.

Kitoje dvikovoje Turino „Juventus“ (70 tšk.) išvykoje 1:2 (0:0) nusileido „Genoa“ ir apsunkino galimybes pakovoti dėl medalių.

Tiesa, Massimiliano Allegri auklėtiniai bent jau yra ramūs dėl ketvirtosios pozicijos, garantuojančios vietą kito sezono UEFA Čempionų lygoje.

Penktadienį „Senąją sinjorą“ į priekį buvo išvedęs Paulo Dybala, bet 87-ą min. santykį išlygino Albertas Gudmundssonas, o šeštą pridėto laiko minutę 11 m baudinį realizavo Domenico Criscito.

Netikėta pergalė sustiprina ant 18-o laiptelio palypėjusios „Genoa“ (28 tšk.) šansus išlikti „Serie A“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją