Ilgametis Londono „Chelsea“ žaidėjas Frankas Lampardas, šiuo metu treniruojantis „Everton“ klubą, šventė prieš savo buvusią ekipą gyvybiškai svarbią pergalę 1:0.

Staigmeną pavyko pateikti Richarlisono dėka – brazilas 47-ąją minutę pasinaudojo „Chelsea“ klaida ir pelnė vienintelį susitikimo įvartį.

Trečiąją vietą lygoje užimantis Londono klubas mėgino gelbėtis, tačiau solidus vartininko Jordano Pickfordo žaidimas leido Liverpulio ekipai triumfuoti.

„Everton“ užima 18-ąją vietą ir vis dar yra iškritimo zonoje, tačiau nuo „Burnley“ ir „Leeds“ dabar juos skiria tik du taškai, o F. Lampardo kariauna dar turi ir vieną mačą atsargoje.

Kitose sekmadienio rungtynėse Heung-min Sono vedama „Tottenham“ komanda 3:1 susitvarkė su „Leicester City“ vienuolike.

Korėjietis pelnė du įvarčius, vieną pridėjo Harry Kane'as, o per pridėtą laiką paguodos įvartį mušęs Kelechi Iheanacho „lapių“ jau nebegelbėjo.

Vis dėlto ketvirtoje turnyrinės lentelės vietoje išlieka Londono „Arsenal“ klubas, kuris svečiuose 2:1 palaužė Londono „West Ham“ vienuolikę.

Robas Holdingas smūgiu galva išvedė „kanonierius“ į priekį, rezultatą lygino Jarrodas Bowenas, o pergalingą įvartį 54-ąją minutę pelnė gynėjas Gabrielis.


Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją