„Real“ puolimo lyderis šaltakraujiškai Panenkos stiliumi kamuolį pasiuntė į vartus ir švelnino rezultatą (3:4). Minimali nesėkmė rungtynėse, kur „Man City“ turėjo galimybių susikrauti kur kas solidesnę persvarą, yra sąlyginai menki nuostoliai prieš atsakomąjį mačą Madride gegužės 4-ą.

„Viskas, ką galiu padaryti, tai šypsotis ir galvoti, ką Karimas Benzema padarė. Tai ne tik arogancija, bet ir tikėjimas bei meistriškumas tą padaryti.

Atrodo, kad jis tampa tik geresniu ir geresniu. Įžulumas! Tai neįtikėtina“, – susižavėjimo K. Benzema neslėpė Alanas Sheareris, buvęs Anglijos rinktinės puolėjas, dabar savo įžvalgomis besidalinantis su „BBC Sport“.

Po dviejų įvarčių Mančesteryje K. Benzema savo sąskaitoje turi 41-ą įvartį, pelnytą per 41-erias rungtynes. Jis pirmasis „Real“ komandoje po Cristiano Ronaldo eros, kuris pasiekė 40-ies pelnytų įvarčių ribą sezone.

Po dvikovos prancūzas paaiškino, kodėl pasirinko tokiu stiliumi realizuoti standartinę situaciją tokiu atsakingu metu.

„Visada turiu mintyse tai, jog jei nestosiu prie 11 m žymos, niekada nesuklysiu realizuodamas baudinį. Tai psichologinis pasitikėjimas ir viskas. Aš labai pasitikiu savo jėgomis. Tad štai todėl aš tai darau ir man gerai pavyksta“, – po dvikovos komentavo prancūzas.

Karimas Benzema, Carlo Ancelotti

„Real“ strategas Carlo Ancelotti teigė, jog nežinojęs, kaip ketina K. Benzema realizuoti baudinį.

„Manau, jis pasikeitė nuo rungtynių su „Osasuna“, kuriose nerealizavo dviejų baudinių.

K. Benzema bandė treniruotėse, tačiau aš nežinojau, kaip jis smūgiuos. Jis pasirinko taip (Panenkos stiliumi) ir jam puikiai pavyko, pademonstravo stiprų charakterį.

Nėra lengva Čempionų lygos pusfinalyje realizuoti baudinį tokiu būdu“, – kalbėjo strategas.

„Man City“ strategas Pepas Guardiola neketina atsisakyti atakuojančio žaidimo stiliaus, nors jo komandai Madride pakanka nepralaimėti rungtynių.

„Fantastiškos rungtynės abejoms komandoms. Padarėme daug gerų dalykų, deja, bet ir praleidome įvarčius bei negalėjome pasižymėti daugiau. Sužaidėme fantastiškas rungtynes prieš neįtikėtiną komandą.

Monentus, kuriais varžovai pakilo ir vėl grįžo į žaidimą, suteikėme mes.

Vyksime į Madridą laimėti rungtynes. Abi komandos nori atakuoti ir demonstruoti kokybišką futbolą. Sveikinu Carlo ir jo komandą, nes jie tikrai geri“, – po dvikovos kalbėjo P. Guardiola.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją