Futbolo sirgaliams ilgai įvarčio laukti nereikėjo: jau 2-ą minutę po Riyado Mahrezo perdavimo „Man City“ į priekį išvedė Kevinas de Bruyne, tiksliai galva kamuolį nukreipęs į vartus.

Apmaudžiai klydus „Real“ gynybai, 11 min. rezultatą dvigubino Gabrielis Jesusas – 2:0.

Savo progų priekyje ieškojusi „Real“ savo pasiekė 33 min.: po Ferlando Mendy perdavimo iš krašto Karimas Benzema kyštelėjo koją ir tiksliai kamuolį nukreipė į vartus (2:1).

Antrame kelinyje vėl neblizgėjo „Real“ gynyba: po perdavimo iš krašto galva Philas Fodenas nepaliko vilčių Thibaut Courtois – „Man City“ priekyje 3:1.

Bet vos po poros minučių „Real“ viltis gaivino Vinicius Junioras, kuris reidu nuo aikštės vidurio priartėjo prie „Man City“ vartų ir užtikrintai nuginklavo Edersoną – 3:2.

Įvarčių fiestą pratęsė Bernardo Silva: 74 min. prie „Real“ vartų buvo prasižengta prieš Oleksandrą Zinchenko, tačiau arbitras neskubėjo stabdyti žaidimo, B. Silva įsiveržė į baudos aikštelę ir tiksliai kamuolį pasiuntė į vartų tinklą – 4:2.

„Real“ viltis iš Mančesterio grįžti su kuo mažesnias nuostoliais gaivino 80 min. skirtas 11 baudos baudinys už Aymerico Laporte žaidimą ranka.

Prie kamuolio stojęs K. Benzema šaltakraujiškai Panenkos stiliumi švelnino rezultatą – 4:3.

Per likusį laiką „Real“ pavyko nebepraleisti, tad prieš atsakomąjį mačą „Karališkasis“ klubas turės 1-o įvarčio deficitą.

Atsakomasis susitikimas – gegužės 4 d.

Rezultatas

„Man City“ 4 – 3 „Real“

2' [1:0] Kevinas de Bruyne

11' [2:0] Gabrielis Jesusas

32' [2:1] Karimas Benzema

53' [3:1] Philas Fodenas

55' [3:2] Vinicius Junior

74' [4:2] Bernardo Silva

83' [4:3] Karimas Benzema

Rungtynių statistika („Man City“ – „Real“):

Kamuolio kontrolė: 60 % – 40 %

Smūgiai: 16 – 11

Smūgiai į vartų plotą: 6 – 5

Kampiniai: 5 – 3

Pražangos: 11 – 5

Kitoje pusfinalio poroje dėl vietos finale kovos „Liverpool“ ir „Villareal“. Pirmoji dvikova – trečiadienį Liverpulyje.

Čempionų lygos finalas – gegužės 28-ą Paryžiuje.

Karimas Benzema
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją