Jurgeno Kloppo auklėtiniai Mersisaido derbyje 2:0 palaužė Liverpulio „Everton“ futbolininkus, kurie nukrito į 18-ąją lygos vietą ir atsidūrė „iškritimo zonoje“.

„Liverpool“ įspūdingai pagerino visų laikų Anglijos „Premier“ lygos rekordą – šiose rungtynėse „raudonieji“ kamuolį kontroliavo net 85 proc. mačo laiko.

Dominavimas valdant kamuolių ilgai nedavė vaisių, tačiau sužaidus valandą galiausiai buvo pralaužti ledai. 62-ąją minutę po Mo Salah perdavimo galva pasižymėjo Andrew Robertsonas.

Svarbų vaidmenį šioje atakoje atliko po keitimo aikštėję pasirodęs puolėjas Divockas Origi, atidavęs kamuolį perdavimą atlikusiam M. Salah. 85-ąją minutę belgas D. Origi savo įvartį pelnė ir pats.

„Liverpool“ šį sezoną jau laimėjo Anglijos lygos taurę, pasiekė FA taurės finalą ir UEFA Čempionų lygos pusfinalyje, o taip pat nepraranda vilties susigrąžinti šalies čempionų titulą.

Likus 5 turams, „Liverpool“ turi 79 taškus, o „Man City“ – 80.

Tuo metu Franko Lampardo treniruojamas „Everton“ klubas su 29 taškais atsiliko nuo „Burnley“ (31 taškas), tačiau „irisai“ iš Liverpulio yra sužaidę maču mažiau.

„Burnley“ sekmadienį 1:0 palaužė „Wolves“, Londono „Chelsea“ rungtynių pabaigoje 1:0 įrodė pranašumą prieš Londono „West Ham“, o „Brighton“ ir „Southampton“ sužaidė lygiosiomis 2:2.


Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)