Sėkmingai rungtynes pradėję šeimininkai jau 3 min. išsiveržė į priekį po Nuno Tavareso įvarčio.

28 minutę „Arsenal“ puolėjas Eddie Nketiah dar kartą pasiuntė kamuolį į „Man United“ vartus, tačiau po VAR peržiūros futbolininkui buvo užfiksuota nuošalė. Visgi VAR peržiūros metu arbitras nustatė svečių komandos gynėjo pražangą savo baudos aikštelėje, o 11 metrų baudos smūgį užtikrintai realizavo Bukayo Saka.

Tiesa, po šešių minučių šeimininkų gerbėjus kiek pritildė Cristiano Ronaldo. Prieš kelias dienas apie skaudžią netektį šeimoje pranešęs 37-erių futbolininkas aplenkė kelis varžovus ir tiksliu smūgiu nuginklavo „Arsenal“ vartininką Aaroną Ramsdale'ą.


Tai buvo 16-asis C. Ronaldo įvartis Anglijos čempionate šį sezoną ir 100-asis tikslus smūgis per visą žaidimo „Premier“ lygoje laikotarpį.

Beje, antrame kėlinyje C. Ronaldo pelnė ir dar vieną įvartį, bet po VAR peržiūros futbolininkui buvo užfiksuota nuošalė.

Puikią progą išlyginti rezultatą svečiai turėjo 57 minutę, kai už „Arsenal“ futbolininko žaidimą ranka savo baudos aikštelėje teisėjas skyrė 11 metrų baudinį į šeimininkų vartus. Prie kamuolio priėjo Bruno Fernandesas, bet po jo smūgio kamuolys atsimušė į virpstą ir tinkle neatsidūrė.

Paskutinį tašką šiame mače 70 minutę tolimu ir preciškai tiksliu smūgiu padėjo „Arsenal“ saugas Granitas Xhaka.


Po šios pergalės „Arsenal“ sustiprino savo pozicijas kovoje dėl vietos pirmajame ketverte, tuo metu „Man United“ liko šeštoje vietoje.

Tuo metu „Premier“ lygoje pirmaujanti „Manchester City“ ekipa savo aikštėje 5:1 (3:1) sutriuškino „Watford“ futbolininkus.

Net keturis įvarčius nugalėtojams pelnė Gabrielis Jesusas, vieną pridėjo Rodri. Varžovų gretose garbės įvartį pelnė Hassane'as Kamara.

80 taškų savo sąskaitoje turinti „Manchester City“ artimiausius persekiotojus - „Liverpool“ ekipą lenkia 4 taškais. Tiesa, pastarieji yra sužaidę vieneriomis rungtynėmis mažiau.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją