Ispanijos lygos lyderių akistatoje „Real“ vienuolikė išvykoje surengė įspūdingą išsigelbėjimą ir 3:2 patiesė „Sevilla“ ekipą, nukritusią į trečiąją vietą. Carlo Ancelotti auklėtiniai prieš „Barceloną“ turi 15 taškų persvarą, tiesa, katalonai yra sužaidę dvejomis rungtynėmis mažiau.

Šeimininkus pirmajame kėlinyje į priekį išvedė Ivano Rakitičiaus ir Eriko Lamelos įvarčiai, o Madrido klubas gelbėtis pradėjo po pertraukos. 50-ąją minutę pasižymėjo Rodrygo, 83-ąją minutę rezultatą lygino Nacho Fernandezas, o pergalingą įvartį jau per pridėtą laiką įmušė Karimas Benzema.

Prancūzijos lygos lyderių mūšyje PSG futbolininkai namuose 2:1 įrodė pranašumą prieš „Marseille“ ir likus šešiems turams padidino savo persvarą prieš juos iki 15 taškų. Čempionų titulą Mauricio Pochettino auklėtiniai gali užsitikrinti kitame ture.

Paryžiaus komandai po įvartį mušė visas puolimo žvaigždžių trejetas, tiesa, įskaityti buvo tik Neymaro ir Kyliano Mbappe tikslūs smūgiai pirmajame kėlinyje, o Lionelio Messi įvartis po VAR peržiūros buvo anuliuotas dėl nuošalės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją