Nesenstantis portugalas pasižymėjo trimis įvarčiais ir nukalė „Manchester United“ komandai sunkią pergalę namuose 3:2 (2:1) prieš „Norwich City“ futbolininkus.

Po tikslių C. Ronaldo smūgių 7 ir 32 minutėmis „Man United“ pirmavo 2:0, tačiau svečiai nesutriko ir 45+1 min. bei 52 min. pateikė savo atsakymus – po Kierano Dowello ir Teemu Pukki prisilietimų prie kamuolio rezultatas tapo lygus.

Vis dėlto paskutinis žodis priklausė CR7, kuris 76 min. galingu baudos šūviu nuo virpsto išplėšė saviškiams tris svarbius taškus.

Jie leido mančesteriečiams pakilti į penktą vietą ir grįžti į kovą dėl pirmojo ketvirto, nes taškus išbarstė pagrindiniai jų konkurentai.

Londono „Tottenham Hotspur“ ekipa savo aikštėje netikėtai 0:1 (0:0) neatsilaikė prieš „Brighton & Hove Albion“ kolektyvą, o Londono „Arsenal“ kariauna svečiuose 0:1 (0:1) nusileido „Southampton“ vyrams.

Tuo metu į Anglijos futbolo asociacijos (FA) taurės finalą pirmieji žengė „Liverpool“ atstovai, kurie pusfinalyje išvykoje 3:2 (3:0) pranoko „Manchester City“ klubą.

Nugalėtojų gretose dublį atliko senegalietis Sadio Mane (17 ir 45 min.), vieną įvartį pridėjo gynėjas Ibrahima Konate (9 min.).

Viskas, ką antrame kėlinyje pavyko nuveikti desperatiškai gelbėtis mėginusiems šeimininkams, tai sušvelninti savo atsilikimą po Jacko Grealisho (47 min.) ir Bernardo Silvos (90+1 min.) pastangų.

Kitame pusfinalyje savo santykius aiškinsis Londono „Chelsea“ ir Londono „Crystal Palace“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją