Rungtynių pradžioje „Riteriai“ aktyviai atakavo šeimininkų vartus. Jau 5 minutę puikią galimybę turėjo Plamenas Dimonas, kuris baudos aikštelėje iš arti galva smūgiavo į vartus, bet vartininkas Ignas Plūkas blokavo smūgį.

Dar po poros minučių neįtikėtinos progos neišnaudojo ir „Riterių“ gynėjas Valdemaras Borovskis. Prie vartų linijos perdavimo iš Artūro Dolžnikovo sulaukęs 37-erių futbolininkas pasiuntė kamuolį virš vartų.

Pirmame kėlinyje vilniečiai daugiau kontroliavo kamuolį ir dažniau kėlė kampinius prie „Hegelemann“ vartų. Galiausiai kėlinio pabaigoje svečiai savo persvarą įprasmino įvarčiu – Gytis Paulauskas atliko reidą nuo aikštės vidurio ir įsiveržęs į baudos aikštelę nuginklavo šeimininkų vartininką Igną Plūką.

Antrajame kėlinyje kauniečiams pavyko perimti iniciatyvą. 60 minutę vilniečių vartininkas Armantas Vitkauskas nesėkmingai iškumščiavo kamuolį, o po Salifo Cisse perdavimo pasižymėjo Lazaras Sajčičius.

Po dešimties minučių dvi puikias galimybės turėjo „Hegelmann“. Pirmoje situacijoje A. Vitkauskas blokavo į baudos aikštelę prasmukusio Gavi Thompsono smūgį, o netrukus H. Figueredo iš kelių metrų nesugebėjo pataikyti kamuolio į vartus.

Abi komandos dar bandė ieškoti galimybių pelnyti pergalingą įvartį, bet dvikova baigėsi lygiosiomis.

„Hegelmann“ (18 tšk.) bent laikinai susilygino taškais su pirmaujančiu „Panevėžiu“, o „Riteriai“ (14 tšk.) įsitvirtino ketvirtoje vietoje.

Standings provided by SofaScore LiveScore